Nieuwjaar brunch en ruilbeurs 2019

Ook volgend jaar starten wij het nieuwe jaar met een Nieuwjaar brunch. Sinds enkele jaren organiseren we dit evenement en tot nu toe is dat enthousiast bezocht en ontvangen.

Dus, noteer in je agenda: 13 januari 2019, Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen.

Programma:

Vanaf 10.00 uur kunnen de standhouders van de ruilbeurs hun stalletje inrichten.

De brunch begint om ± 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. We worden verzocht om rond 16.00 uur het hotel weer te verlaten.

Dus, tijd genoeg om te kletsen, een hapje eten en de kramen/tafels te bekijken en daarna nog een hapje te eten, het is allemaal mogelijk.

Voorinschrijving:

We werken, zoals altijd weer met voorinschrijving Je kunt je opgeven via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zet in het onderwerp Brunch) of per post naar Goldwingclub Holland, Postbus 52, 3738 ZM Maartensdijk en wel voor 20 december 2018. Onder vermelding van je naam en je lidnummer en het aantal deelnemers en introducees.

Kosten:

Leden van de GWCH en hun eventuele kinderen tot 18 jaar € 15,00 p.p.

Voor kinderen boven de 18 en voor eventuele niet leden zijn de kosten € 32,50 p.p.

De kosten graag gepast voldoen bij de inschrijving op 13 januari 2019 in Vianen.

Ruilbeurs:

Heb je spullen die je wilt aanbieden op de ruilbeurs en je wilt er tafels voor reserveren, graag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, lidnummer en het aantal tafels, dat je denkt nodig te hebben. Opgave vóór 20 december 2017.

Namens het bestuur van de GWCH

Yvonne van der Aa