Buitenlandtour 2024

Buitenlandtour 1 t/m 4 augustus 2024

Donderdagochtend 1 augustus gaat de niet meer weg te denken: Buitenlandtoer weer van start.

Ook dit jaar zullen de ritten ons weer door de mooie Eifel met talrijke bochten en hoogteverschillen voeren, over de mooie glooiende heuvels en langs de mooiste vergezichten.

Deelnemers worden op woensdag(avond) 31 juli op de camping verwacht zodat op donderdag de eerste route een beetje op tijd kan worden begonnen. We verblijven de hele toer op dezelfde camping. De optie die we hebben op de camping zal deze maand (mei) definitief worden en om misverstanden te voorkomen zullen we de exacte locatie daarna pas delen met de deelnemers.

Voor-inschrijven tot 14 juli alleen via email naar het nieuwe mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna verdere info via de email zal volgen. Let op, het mailadres dat je gebruikt om jezelf aan te melden, gebruiken we om je geïnformeerd te houden.
Deelnemen zonder vooraf in te schrijven is natuurlijk ook mogelijk, maar we kunnen dan echter geen garantie geven op een plaatsje bij de groep of op de camping in het algemeen omdat we niet heel veel plaatsen extra gaan reserveren om de club niet onnodig op kosten te jagen.

Bij inschrijving graag vermelden:
  • naam, en naam van evt duo
  • lidnummer
  • kenteken
  • mobiel telefoonnummer
Heb je vragen, app dan naar:
Jean Pierre
Geert
+32 49 763 0395
+31 6 304 205 07

Met vriendelijke groet,
Jean Pierre DeVos & Geert Schonewille